Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yksityisyyden suoja ja rekisteriseloste


Verkkokauppa SannoDesign noudattaa hyviä verkkokauppakäynnin
tapoja asiakkaan tietoturvaa ja yksityisyyden suojaa kunnioittaen. Tämä
tietosuojaseloste koskee kaikkia verkkokauppa SannoDesignin harjoittamia
internet-palveluja.


Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste.


1. Rekisterinpitäjä

SannoDesign / Sannotec Oy

Lönnrotintie 32

09229 SAMMATTI (Lohja)


gsm: +358 50 4090 000

Sähköposti: sannodesign@elisanet.fi


Y-tunnus: 0930621-7


2. Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa

Osoite: Ritva Saihila – Lönnrotintie 32 – 09220 Sammatti

gsm: +358 50 4090 000

Sähköposti: ritva.saihila@elisanet.fi


3. Rekisterin nimi

SannoDesign asiakasrekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Rekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on mahdollistaa
asiakkaiden tilausten käsittely, toimittaminen ja arkistointi sekä
asiakassuhteen hoitaminen, hallinta ja kehittäminen. Rekisteriä käytetään myös
kadonneiden pakettien seurantaan. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan
käyttää SannoDesignin toiminnan kehittämiseen, tuotteiden tarjoamiseen,
myymiseen, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin, kuitenkaan
luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei käytetä
markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää. Rekisteröitymällä asiakas antaa SannoDesign
–verkkokaupalle luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla kuin
sähköpostin välityksellä (esim. perinteisellä postilla tai puhelimen
tekstiviestillä).


5. Rekisterin tietosisältö


Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • asiakkaan etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • puhelinnumero
  • tiedot käsitellyistä tilauksista
  • tilausten mahdolliset Itellan seurantatiedot
  • käyttäjätunnus
  • salasana
  • asiakasnumero

  • 6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet


    Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkaan
    palveluun rekisteröityessä antamat tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa
    verkkosivustoa käyttäessään sekä asiakkaan kirjallisesti, puhelimitse tai
    sähköpostilla antamat tiedot asiakkaan pyytäessä lisää tietoa tai ostaessa
    tuotetta. Muita säännönmukaisia tietolähteitä ei ole.


    7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset


    Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä
    hoitavat henkilöt sekä näiden lisäksi tarvittaessa myös tietojärjestelmien
    ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Ei
    säännönmukaisia tietojen luovutuksia EU:n tai Euroopan talousalueen
    ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei luovuteta
    ulkopuolisille ilman asiakkaan lupaa. SannoDesign pidättäytyy vastuusta, mikäli
    asiakkaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon rekisterinpitäjästä
    riippumattomien tietomurtojen takia. Esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu
    tietomurto, jota SannoDesignin henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on
    itse vastuussa omasta asiakastunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan
    salasanan, mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.

    Asiakkaan ostaessa SannoDesignin tuotteita, on
    rekisterinpitäjällä oikeus ilmoittaa tilauksen käsittelyyn tarvittavat asiakkaan
    tiedot yhteistyökumppanille, esim. Posti. Asiakas saa halutessaan käytettävän
    yrityksen yhteystiedot ja rekisteriselosteen.


    8. Rekisterin suojauksen periaatteet


    Henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina. Rekisteri on
    suojattu palomuurilla ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään
    sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.
    Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsee ja niitä
    on oikeutettu käyttämään vain rekisteriasioista vastaava henkilö.


    9. Rekisteröidyn kielto-oikeus


    Rekisteröidyllä on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä
    itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ja -mainontaan, sekä
    markkinointi ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä sähköisesti SannoDesignin
    sähköpostiin.


    10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus


    Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä SannoDesginin
    asiakasrekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää
    kirjallisena rekisterinpitäjälle.


    11. Tietojen korjaaminen ja poistaminen


    Asiakas voi korjata perustietojaan ollessaan kirjautuneena
    sisään. Asiakas itse vastaa tietojen oikeellisuudesta ja SannoDesignin tulee
    oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan tietoja, jotka ovat
    puutteellisia, virheellisiä tai vanhentuneita. SannoDesign ei tarkista
    ulkopuolisista lähteistä tietojen oikeellisuutta.


    12. Force Majeure


    SannoDesign ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure)
    aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista
    välillisistä haitoista.


    13.SannoDesign pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan.


    Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin
    voimassa oleviin toimitusehtoihin.


    SannoDesign pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän
    tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle. Lisätietoja
    asiakasrekisteri- ja tietoturva politiikasta saa osoitteesta sannodesign@elisanet.fi